Bli medlem

BLI MEDLEM

I Teaterföreningen Arnljotspelen är alla välkomna! Vi är en fri och obunden amatörteaterförening med cirka 100 medlemar och varje sommar uppför vi Wilhelm Peterson-Bergers vikingadrama Arnljot. Det krävs inga förkunskaper eller inträdeskrav för att vara med. Alla som vill vara med är välkomna – ung som gammal, jämte som utsocknes – vare sig man vill stå på scen eller finnas med på någon annan plats i produktionen. Allt under ledning av en professionell regissör och glada föreningsmedlemmar.


Aktiv medlem


Som aktiv medlem i föreningen startar repetitionerna i slutet av maj eller början i juni. Förutom rep- och spelperioden (ca 7 veckor) träffas ensemblen ytterligare ett antal tillfällen under året. Det är vårstädning i maj, höststädning med surströmmingsfest i augusti, årsmöte och festligheter i oktober och samkväm med trevligheter under hela året.


Vill man vara med men inte stå på scen blir vi lika glada för det! Det finns massor att göra bakom scenen: tillverka och underhålla rekvisita, kostymer och scenerier, underhålla mark och hus, sköta ljudet under föreställningarna, arbeta med PR, sälja fika i kiosken, ordna fika till ensemblen, syssla och pyssla med styrelsearbete.


Det aktiva medlemskapet är helt gratis. Vid intresse att vara med under kommande produktion, skicka ett mail till föreningens styrelse på styrelsen@arnljot.se, så läggs du till på mailinglistan. När det börjar närma sig uppstart får du ett meddelande. Passa även på att gilla Teaterföreningen Arnljotspelen på Facebook.

Stödmedlem


Tycker man att Teaterföreningen Arnljotspelen är toppenbra, men inte har möjlighet att medverka på eller bakom scenen kan man bli stödmedlem! Som stödmedlem får man tillträde till alla föreställningar, information om vad om händer i föreningen och inbjudan till årsmöten, träffar och festligheter.


Stödmedlemskapet kostar 250 kr och kan betalas via Swish 123-109 21 70 (eller scanna QR-koden) alternativt Plusgiro 50 30 51–5. Skicka sedan ett mail med kontaktuppgifter till styrelsen@arnljot.se.


Välkommen till föreningen!